Отборът на Локомотив София стана първият полуфиналист в турнира за

...
Отборът на Локомотив София стана първият полуфиналист в турнира за
Коментари Харесай

Локомотив - Славия 2:1: Гол в 94-ата минута прати столичните железничари на полуфинал за Купата на България

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Отборът на Локомотив София стана първият полуфиналист в шампионата за Купата на България, откакто победи Славия с 2:1 вкъщи в първия четвъртфинален конфликт от конкуренцията. Под мощния дъжд на стадиона в квартал " Надежда " " железничарите " победиха с гол на резервата Мартин Райнов в 94-та минута.

Преди това Димо Бакалов бе разкрил резултата в 15-а минута с глава, а асистенцията даде Антонио Вутов. Попадение за играчите на Станислав Генчев в 31-та бе анулирано, след разглеждане с ВАР за засада. В 74-а минута Ахмед Ахмедов възвърне равенството за тима от Овча купел. Двубоят реши влезлият като запаса Мартин Райнов безусловно в последните секунди на добавеното време и по този начин класира " железничарите " на полуфинал в шампионата за Купата на страната за пръв път от 2014 година насам. 

Домакините бяха отстранили два отбора от Втора лига, с цел да доближат тази фаза. Първо столичният Локомотив се постановиха с 4:1 като посетител на Спартак (Плевен), а няколко дни по-късно победи Витоша (Бистрица) вкъщи с 3:0 в 1/8-финалите на конкуренцията. Днес ще се изиграят други две срещи за Купата на България, като Лудогорец посреща Спартак (Варна), а ЦСКА приема Черно море на стадион " Българска войска ".

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР