Отборът на Локомотив Пловдив не успя да си подсигури второто

...
Отборът на Локомотив Пловдив не успя да си подсигури второто
Коментари Харесай

Локомотив (Пд) подари 2 точки на ЦСКА 1948 - 0:0

Отборът на Локомотив Пловдив не съумя да си подсигури второто място в крайното класиране на Първа лига и присъединяване в евротурнирите през идващия сезон, откакто направи нулево тъждество при семейството си на ЦСКА 1984 в мач от предпоследния кръг на първата шестица. При триумф на " Лаута " през днешния ден " смърфовете " щяха да са сигурни за втората позиция, само че в този момент третият ЦСКА към момента има теоретични шансове да измести пловдивски отбор, в случай че завоюва двата си оставащи мача, а Локомотив не победи Арда в Кърджали в последния кръг.

Най-добрият късмет за момчетата на Александър Тунчев в днешния дуел се откри пред Димитър Илиев, който извърши дузпа в 16-та минута, само че вратарят на " алените " Даниел Наумов отрази лекия удар по земя на капитана на Локомотив. Десет минути по-късно Иван Минчев прати топката във вратата на Наумов, само че реферът Валентин Железов анулира гола за нарушаване в офанзива. През втората част гостите честваха в 70-та минута, когато Ангел Бастунов вкара гол, само че след решение на ВАР попадението бе анулирано поради тънка засада. В оставащите минути до гол по този начин и не се стигна и двата отбора поделиха точките.

По този метод Локо Пловдив към този момент има 60 точки, четири повече от третия ЦСКА, който е с мач по-малко. ЦСКА 1948 заема пето място в класирането с актив от 41 точки. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР