Отборът на Ливърпул загуби с 0:1 от Нотингам Форес в

...
Отборът на Ливърпул загуби с 0:1 от Нотингам Форес в
Коментари Харесай

Клоп: Не знам как загубихме този мач!

Отборът на Ливърпул загуби с 0:1 от Нотингам Форес в мач от Висшата лига по-рано през днешния ден. Мениджърът на " алените " - Юрген Клоп, нямаше по какъв начин да е удовлетворен и благополучен от развоя на мача. Той разяснява срещата и какво не е достигнало на отбора му да си тръгне с освен това от " Сити Граунд ".

" Чувството е извънредно. Ударът е огромен, тъй като нямам визия по какъв начин можахме да загубим този мач. Не чаках да играем доста добре и не го направихме, само че щеше да е хубаво да спечелим. С всички промени, които трябваше да създадем, и след тежката седмица зад тила ни трябваше да се хвърлим в здрава борба. Момчетата го направиха ", стартира Клоп.

" Техните шансове бяха главно след контраатаки, когато губехме топката, а ние бяхме доста рискови при статичните положения. Имахме стопроцентови такива. Не знам по какъв начин не успяхме да осъществяваме нито едно тях. Мога да си обясня за какво представянето ни бе такова, само че не мога да си обясня резултатът ", показа мениджърът на Ливърпул.

" Това, че не успяхме да отбележим гол при тези статични положения е може би най-големият удар, тъй като нямаше по какъв начин тези обстановки да бяха направени по-добре - с придвижването и с това, че наши играчи оставаха изцяло непокрити в наказателното поле. Голът, който получихме, пристигна от обстановка, в която загубихме топката по метод, който не би трябвало да се позволява. След това се отнесохме повърхностно при статичното състояние и те осъществиха ", приключи Юрген Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР