Отборът на Ливърпул направи зрелищно 4:4 срещу втородивизионния германския Гройтер

...
Отборът на Ливърпул направи зрелищно 4:4 срещу втородивизионния германския Гройтер
Коментари Харесай

Ливърпул и Гройтер Фюрт не се победиха в контрола с осем гола, нападател с български произход блести за германците

Отборът на Ливърпул направи зрелищно 4:4 против втородивизионния немския Гройтер Фюрт във втората си инспекция през това лято, която се изигра на немска земя във Фюрт.

Колумбиецът Луис Диас даде задатък на момчетата на Юрген Клоп в 22-ата минута, а краят на първото полувреме пристигна точно при този резултат, а след почивката феновете станаха очевидци на същинско голово шоу.

Джулиън Грийн възвърне паритета в 47-ата минута, само че гостите от Англия дадоха отговор с две попадание на уругваеца Дарвин Нунес.

След това на сцената излезе нападателят от български генезис Лукас Петков, за който се приказва, че е обект на интерес от страна на селекционерите на мъжкия и младежкия народен тим Младен Кръстаич и Александър Димитров. Първо, юношата на Аугсбург беше прецизен за 2:3, а по-късно асистира на два пъти на Арминдо Сиб, който донесе цялостния поврат за своя отбор, правейки резултата 4:3 в 77-ата минута.

Малко преди края на постоянното време обаче звездата на Ливърпул Мохамед Салах избави своя отбор от загубата, вкарвайки за крайното 4:4.

За идващите си две контроли Юрген Клоп и неговите момчета ще се насочат към Сингапур, където ще срещнат Лестър и Байерн Мюнхен.

Лукас Петков и Гройтер Фюрт пък след по-малко от седмица ще дадат старт на своята акция във Втора Бундеслига, а в първия кръг " детелините " са домакини на Падерборн.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР