Отборът на Ланс запази шансовете си макар и на теория

...
Отборът на Ланс запази шансовете си макар и на теория
Коментари Харесай

Ланс записа нова победа и се озова зад ПСЖ

Отборът на Ланс резервира възможностите си въпреки и на доктрина за шампионска купа след победа с 2:1 против Страсбург в мач от 30-ия кръг на френската Лига 1.

Възпитаниците на Франк Хайсе се приближиха единствено на три точки от водача Пари Сен Жермен, който към момента не е изиграл срещата си от кръга. Страсбург пък се озова директно до зоната на изпадащите, където и може да приключи кръга, в случай че директния съперник Оксер завоюва най-малко точка.

Домакините от Ланс започнаха по-силно мача и поведоха след 11 минути игра. Попадението означи Пжемислав Франковски. Тяхната доминация продължи и през втората част, когато Факундо Медина повиши в 65-ата минута.

Страсбург опита да се върне в мача, само че стигна единствено до едно попадение посредством Кевин Гамейро в 84-ата минута.

Сега Ланс ще влезе в заключителния стадий от шампионата с известна доза самочувствие, тъй като това бе тяхната четвърта поредна победа. Страсбург пък би трябвало да внимава повече, тъй като това бе втора поредна загуба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР