Отборът на Калгари изравни клубен рекорд с десетата си поредна

...
Отборът на Калгари изравни клубен рекорд с десетата си поредна
Коментари Харесай

Калгари изравни рекорд с десетата си победа в НХЛ

Отборът на Калгари изравни клубен връх с десетата си поредна победа в Националната хокейна лига, откакто се наложи над Уинипег с 3:1. Елиас Линдхолм вкара основния втори гол 47 секунди преди края, с което се разписва в осми следващ мач. В самия край Тайлър Тофоли оформи крайното 3:1, а първото попадение за Калгари осъществя Шон Монахан.

Бостън завоюва безапелационно против Колорадо с 5:1 в друга среща от постоянния сезон. Три гола във втората третина дадоха задатък на Бруинс и донесоха триумфа. Давид Пастърнак се отличи с два гола и асистенция, а Тейлър Хол подаде за три от последните четири гола на Бостън.

Лидерът в Столичната дивизия Каролина се наложи над Филаделфия с 4:3 след продължение. Брет Пеши вкара 18 секунди преди края на продължението и донесе успеха на Каролина. Винсънт Трочек приключи с гол и асистенция, Нино Нидеррайтер и Теуво Теравайнен също се разписаха за третата поредна победа на Каролина.

В канадското дерби Монреал се наложи над Торонто с 5:2. Джош Андерсън се отличи с два гола и асистенция и Монреал водеше с 5:0 след първите две елементи и с лекост постигна третия си следващ триумф в лигата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР