Отборът на Интер продължава да върви уверено към титлата в

...
Отборът на Интер продължава да върви уверено към титлата в
Коментари Харесай

Интер и Ювентус печелят с еднакъв резултат

Отборът на Интер продължава да върви решително към купата в италианската Серия А, а дружно с първенеца Ювентус направиха нещо рядко срещано. Двата отбора имаха мачове едновременно, приключиха по еднакъв метод, а головете паднаха едновременно.
" Нерадзурите " завоюваха с 2:1 вкъщи против Сасуоло, а Роналдо и компания бяха домакини на Наполи и надвиха също с 2:1.
Ювентус поведе на Наполи в 13-ата минута с попадение на Кристиано Роналдо, който бе открит чудесно от Киеза. Няколко минути по-късно Интер стори същото на своя мач. При идентична обстановка Ашли Йънг откри Ромелу Лукаку, който вкара 21-ия си гол в Серия А. Интер осъществя второ попадение в 67-ата минута. Лукаку откри Лаутаро Мартинес, а аржентинецът я прати в мрежата за 2:0. 
В същото време в Торино Пауло Дибала, който се появи в игра от аварийна пейка, получи на границата на наказателното поле и с изстрел в далечния ъгъл осъществя за 2:0. 
В края и на двата тима гостите вкара почетни попадения. За Наполи против Ювентус се разписа Лоренцо Инсиние от дузпа, а в същото време на " Сан Сиро " Траоре заби гол във вратата на Интер.
Съставът на Интер е със 71 точки след 29 изиграни мача и аванс от 11 точки пред втория Милан. Ювентус е на трето място с 59 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР