Отборът на Фейенорд постигна минимална победа с 1:0 при домакинството

...
Отборът на Фейенорд постигна минимална победа с 1:0 при домакинството
Коментари Харесай

Фейенорд взе малък превес над Рома, вълците“ изпуснаха дузпа в Ротердам

Отборът на Фейенорд реализира минимална победа с 1:0 при семейството си на Рома в първи дуел от четвъртфиналите на Лига Европа.

„ Римските вълци “ получиха отлична опция да открият резултата на стадион „ Де Кауп “ в 43-ата минута от дузпа отсъдена за игра с ръка на Матс Вайфер в наказателното поле на ротердамци след центриране от ъглов удар. Зад топката застана капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини, който стреля, само че топката се отби в дясната греда на вратата, защитавана от Джъстин Байлоу.

Все отново Фейенорд откри резултата в 54-ата минута, когато Идриси проби по левия фланг и центрира топката на дъгата на наказателното поле, където грешникът за дузпата Вафер стреля от воле, топката тупна подло в тревата и влетя неспасяемо в долния десен ъгъл на стража Руи Пратрисио.

Съставът на Жозе Моуриньо бе доста покрай равнене по-късно повече от час игра, когато Рожер Ибаньес стреля с глава след центриране от ъглов удар в пеналтерията на Фейенорд, само че топката бе изчистено от Идриси от голлинията. Футболистите на Рома претендираха, че кълбото е минало голлинията с целия си размер, само че повторенията демонстрираха, че това не е по този начин.

Реваншът на „ Стадио Олимпико “ е в четвъртък, 22 април, от 22 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР