Отборът на Брентфорд се подигра по циничен начин с гостуващия

...
Отборът на Брентфорд се подигра по циничен начин с гостуващия
Коментари Харесай

Жалък Ман Юнайтед беше разбит и унижен от Брентфорд

Отборът на Брентфорд се подигра по безсрамен метод с гостуващия Манчестър Юнайтед и го разпокити с 4:0 в мач от втория кръг в британския футболен хайлайф.

„ Пчеличките “ означиха и четирите попадения през първото полувреме на „ Брентфорд Къмюнити Стейдиъм “, като отборът на „ алените дяволи “ нямаше никакъв мотив против съботния си конкурент.

Головото шоу започва с комична неточност на Давид Де Хеа в 10-ата минута, който пропусна топката да мине сред ръцете му след удар на Джош Дасилва. Осем по-късно Матиас Йенсен удвои актива на Брентфорд, а Бен Мий се разписа за 3:0 с глава в 31-ата минута. Брайън Мбемо пък вкара четвъртия гол 10 преди края на първото полувреме и на процедура постави точка на разногласието в дуела сред двата отбора.

Така Манчестър Юнайтед има нулев актив в Англия след първите две срещи, като потегли през новия сезон с две загуби и са на последното 20-о място след изиграването на съботната стратегия. Брентфорд пък към този момент има четири точки и се изкачи до третото място.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР