Отборът на Бразилия се класира за четвъртфиналите на световното първенство

...
Отборът на Бразилия се класира за четвъртфиналите на световното първенство
Коментари Харесай

Бразилия мина през Тунис за място в четвъртфиналите на Мондиала за младежи до 20 години

Отборът на Бразилия се класира за четвъртфиналите на международното състезание по футбол за младежи до 20 години в Аржентина, откакто отстрани в осминафиналите състава на Тунис с 4:1.

С триумфа южноамериканците, водени от Рамон Менезеш, си уредиха среща със състава на Израел в спор за място на полуфиналите, а конфликтът ще бъде на 3 юни (събота) от 20.30 часа българско време в Сан Хуан.

" Селесао " започнаха срещата доста стимулирано и по-късно по-малко от 10 минути игра получиха право да изпълнят дузпа за нарушаване против Маркос Леонардо от страна на вратаря Едрис Арфауи. Потърпевшият застана зад топката и не сбърка от бялата точка за 1:0.

В 31-ата минута на дуела пък Леонардо влезе в ролята на помощник, пускайки остроумен пас към капитана Андрей Сантос, който от близка отдалеченост удвои задатъка на своя отбор.

Малко преди края на първата част обаче южноамериканците трябваше да понесат тежък удар, оставайки с човек по-малко след изгонването Роберт Ренан, който получи пряк червен картон, откакто извърши нарушаване като финален в бразилската защита.

Останали с човек повече тунизийците пробваха да се върнат в срещата и съвсем го сториха в 77-ата минута посредством гола на Раки Аоуани, който обаче след това беше анулиран след интервенция на ВАР, която маркира с игра с ръка на нападателя.

Така се стигна до голямото добавено време на мача, в което Матеуш Мартинш и Андрей Сантос бяха точни за Бразилия, с цел да създадат резултата в интерес на своя отбор 4:0.

В самия завършек на дуела въпреки всичко Махмуд Горбел означи почетното попадение за Тунис, оформяйки крайното 4:1.

Своето място в четвъртфиналите на шампионата заслужи и съставът на Колумбия, който разруши с 5:1 отбора на Словакия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР