Отборът на Ботев Враца записа първия си успех през настоящата

...
Отборът на Ботев Враца записа първия си успех през настоящата
Коментари Харесай

Ботев Вр удари Славия на собствен терен за първи успех през кампанията

Отборът на Ботев Враца записа първия си триумф през актуалната акция, откакто в среща от втория кръг на българското състезание надигра с 2:0 вкъщи отбора на Славия.

Момчетата на Даниел Моралес изиграха доста мощен дуел на своя стадион " Христо Ботев " и през първото полувреме сътвориха редица положения, които обаче по този начин и не доведоха до гол.

Най-близо от всички беше Спас Георгиев, чийто удар в 26-ата минута срещна страничния дирек на вратата на " белите ".

Все отново разумното се случи в откриващите секунди на втората част, когато опитният Момчил Цветанов стреля от отдалеченост, а стражът на Славия Николай Кръстев позволи топката да мине под неговия плонж и да влезе във вратата му за 1:0 в интерес на домакините.



" Зелените " продължиха да бъдат дейни в предни позиции и в 74-ата минута удар на Чавдар Ивайлов бе отразен от вратаря на Славия, само че при добавката Жан-Пиер Да Силва не сбърка за 2:0, оформяйки крайния резултат в срещата.

По този метод Ботев Враца завоюва първите си три точки през акцията, с което отборът се изкачи до 6-ата позиция.

В същото време тимът на Славия, който позволи първа загуба при своя нов ментор Хосе Мариа Бакеро, заема 11-ото място също с 3 точки, само че по-лоша голова разлика.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР