Отборът на Берое победи Ботев (Враца) с 1:0 в мач

...
Отборът на Берое победи Ботев (Враца) с 1:0 в мач
Коментари Харесай

Камбуров изравни рекорда на Петър Жеков с гол номер 253

Отборът на Берое победи Ботев (Враца) с 1:0 в мач за историята - Мартин Камбуров вкара гол номер 253 в българския хайлайф по футбол, с което изравни върха на Петър Жеков за най-вече попадения в родното състезание. В последната среща от 5-ия кръг на Първа лига 40-годишният нападател на домакините осъществя от дузпа в 47-ата минута след нарушаване против Кийлън Лебон.

Старозагорци започнаха сезона с две победи - против Локомотив (Сф) с 1:0 и Пирин (3:2), само че по-късно отборът позволи две следващи провали от Черно море (0:2) и Славия (2:3). Така мачът с врачани бе значим с изключение на за Камбуров и за тима.

Ботев се показва добре от началото на сезона, като до момента нямаше загуба - две победи над Левски (2:0) и Царско село (2:1) и две равенства против Арда (0:0) и Ботев (Пловдив) (1:1). Този път обаче отборът не съумя да избави първото си проваляне. В 76-ата минута Йоан Бауренски от гостите получи пряк червен картон за жестоко нарушаване против Александър Цветков. Ситуацията бе прегледана от основния арбитър Никола Попов със системата ВАР.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР