Отборът на Байерн Мюнхен привлече 17-годишния нападател на Рен Матис

...
Отборът на Байерн Мюнхен привлече 17-годишния нападател на Рен Матис
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен взе талант от Рен

Отборът на Байерн Мюнхен притегли 17-годишния нападател на Рен Матис Тел. Тийнейджърът се трансформира в най-младия състезател в историята на френския клуб през предишния сезон, като изигра общо 10 мача в Лига 1 и впечатли с капацитета си.

" Тел е един от най-големите гении в европейския футбол, доста бърз, мощен механически и поливалентен нападател ", разяснява спортният шеф на баварците Хасан Салихамиджич.

" Той завоюва Европейското състезание за юноши до 17 години като капитан на Франция. Следим го от доста време и успяхме да го убедим да направи тази значима крачка и да подпише с нас ", добави той.

Байерн към този момент притегли Садио Мане от Ливърпул, нидерландския централен бранител Матайс де Лихт от Ювентус и дуото от Аякс Райън Гравенберх и Нусаир Мазрауи след края на предишния сезон.

Баварският исполин се изправя против Република България Лайпциг в дуела за Суперкупата на Германия идващия уикенд, преди тимът да открие отбраната на купата си в Бундеслигата с посещение на носителя на Лига Европа Айнтрахт Франкфурт на 5 август.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР