Отборът на Балкан се класира на полуфиналите в турнира за

...
Отборът на Балкан се класира на полуфиналите в турнира за
Коментари Харесай

И Балкан на полуфинал за Купата по баскетбол

Отборът на Балкан се класира на полуфиналите в шампионата за Купата на България по баскетбол при мъжете в " Арена Асарел " в Панагюрище, откакто победи Черноморец с 84:71 (19:15, 25:13, 25:21, 18:29) т. Така Балкан ще се изправи против Рилски състезател в първия полуфинал на шампионата - в събота от 17 часа.

След дълго спиране и лечение на травма в игра се върна Станимир Маринов. За последно той игра в формален мач през лятото в Шампионската лига. Балкан стартира по-добре мача и унищожи отбраната на противника си, откакто вкара 24 точки, против единствено 11 за " акулите ". До почивката играчите на Васил Евтимов съумяха да се съвземат и наваксаха изоставането си до единствено пет точки.

Второто полувреме стартира по еднакъв метод - с доста мощна игра на Балкан, който воден от музи Крис Минков и 28:13 в третата четвърт. Последва ново малко разпределяне в редиците на " зелените ", само че разликата към този момент беше прекомерно огромна, с цел да могат " акулите " да се надяват на поврат.

Минков вкара 20 точки за спечелилите, а капитанът Димитър Димитров приключи с 18. По 10 точки означиха Сияни Чеймбърс и Дарко Балабан. Станимир Маринов игра близо 11 минути и вкара 3 точки.

За Черноморец Уендъл Луис вкара 22 точки, Марвин Смит вкара 8, а с 12 се отличи Дианте Болдуин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР