Отборът на Атлетико (Мадрид) продължава с добрата си серия в

...
Отборът на Атлетико (Мадрид) продължава с добрата си серия в
Коментари Харесай

Жоао Феликс и Луис Суарес с по два гола за Атлетико



Отборът на Атлетико (Мадрид) продължава с положителната си серия в италианското състезание по футбол, като се наложи с 4:1 над Алавес в среща от 30-ия кръг. Така отборът на треньора Диего Симеоне реализира шеста поредна победа в шампионата на страната.

Героят за домакините бе португалецът Жоао Феликс, който вкара два от головете (11 и 82 мин), а и демонстрира впечатляваща игра. Уругваецът Луис Суарес влезе като запаса и също даде значителен принос за триумфа с тъкмо изпълнена дузпа при 1:1 в 75-ата минута, а 90-ата оформи крайното 4:1.

За първи път през сезона Симеоне нямаше проблеми с контузени футболисти. Аржентинецът заложи в офанзива на Феликс и Антоан Гризман, а измежду титулярите се завърна Тома Льомар. Преди началото на мача с минута безмълвие бе почетена паметта на бащата на Симеоне, който умря в понеделник.

В класирането води Реал (Мадрид) с 69 т., втори с 57 т. е Севиля, който гостува през днешния ден на четвъртия Барселона (54 т.), само че каталунците имат два мача по-малко. Атлетико е трети с 57 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР