Отборът на Атлетик Билбао е вторият финалист в турнира по

...
Отборът на Атлетик Билбао е вторият финалист в турнира по
Коментари Харесай

Атлетик Билбао е на финал с Реал за Суперкупата на Испания

Отборът на Атлетик Билбао е вторият финалист в шампионата по футбол за Суперкупата на Испания, откакто победи с 2:1 Атлетико Мадрид. Съперник на баските в неделя ще бъде Реал (Мадрид), който преди този момент отстрани Барселона с 3:2 след продължения. Атлетик Билбао ще пази трофея си от предходната година, когато надигра Барселона с 3:2 след продължения и по този начин получи право да играе в шампионата в този момент. Унай Симон даде преднина на Атлетико с гол  62-ата минута, само че противникът стигна до поврат с попадения на Йерай Алварес (77) и Нико Уилямс в 81-ата минута.

Треньорът на Атлетико - Диего Симеоне, разяснява: „ Сега не е точният миг да насочва обръщение към играчите. Като цяло не играхме неприятно, само че резултатът не е в наша изгода. Доволен съм от Жоа Феликс, както и от Марио Ермосо. Трябва всеки ден да се трудим, това е методът да избегнем грешките, които се случват. Вярваме в това, което вършим. Срещу Райо Валекано се видя напредък, само че значимото е да спрем да губим точки. Липсва ни задоволително експанзия “.

Неговият сътрудник Марселино съобщи: „ Гордея се, че съм треньор на този тим. Способни сме да се опълчим на всеки противник. От самото начало играхме добре. Най-чистото състояние преди почивката беше за нас, само че Облак избави. Контролирахме мача “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР