Отборът на Атлетик Билбао допусна шокираща домакинска загуба с 0:1

...
Отборът на Атлетик Билбао допусна шокираща домакинска загуба с 0:1
Коментари Харесай

Атлетик Билбао преживя срам на „Сан Мамес“, но е в добра позиция за участие в Европа

Отборът на Атлетик Билбао позволи шокираща домакинска загуба с 0:1 от последния Елче в дуела посред им от предпоследния, 37-и, кръг в Ла Лига. Въпреки това баските остават на седмата позиция, която може да им даде право да вземат участие в Лигата на конференциите.

„ Лъвовете “ бяха преобладаващият тим съвсем през целия мач и насочиха цели 27 удара по посока на противниковата врата. Нито един от тях обаче не се озова в мрежата на гостите, което след това изигра неприятна смешка на играчите на Ернесто Валверде. Във втората минута на добавеното време на срещата Елче провежда контраофанзива, като Хосан Фернандес центрира към резервата Лукас Бойе, който със своето воле вкара единствения гол в мача.

Така Атлетик пропусна опцията да се затвърди на седмата позиция в класирането, само че все пак остава на нея с актив от 50 точки, защото беше миропомазан от резултатите в останалите мачове в шампионата по същото време. Елче, който от дълго време изпадна, остава закотвен на дъното на таблицата с едвам 24 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР