Отборът на Аталанта спечели с 2:1 ката гост на Каляри

...
Отборът на Аталанта спечели с 2:1 ката гост на Каляри
Коментари Харесай

Аталанта бие с 2:1, победата е номер 200 за треньора

Отборът на Аталанта завоюва с 2:1 ката посетител на Каляри на стадион " Сардиния Арена " в мач от 12-ия кръг на италианското състезание по футбол. Възпитаниците на треньора Джан Пиеро Гасперини всеха значими три точки и най-малко краткотрайно се завърнаха в Топ 4. А този триумф е номер 200 за Гасперини като треньор в Италия. Той е бил отпред още на Дженоа, Палермо и Интер.

Гостите откриха в 6-ата минута, когато Давиде Дзапакоста прати изострен пас за Марио Пашалич, който засече топката в опразнената врата за 0:1. В 27-ата минута сардинци възвърнаха равенството. Жоао Педро получи извеждащ пас зад отбраната и се възползва от него, вкарвайки за 1:1. Гостите още веднъж си върна преднината в 43-ата минута, когато Дуван Сапата получи в наказателното поле с тил към вратата, пребори директния си надзирател и означи за 1:2.

През второто полувреме съдията отсъди и дузпа за гостите в 56-ата минута, само че след намесата на ВАР наказателният удар бе анулиран. Все отново Аталанта си потегли с трите точки от това посещение, като към този момент има 22 в актива си и излезе на 4-ото място. Каляри пък остава на дъното в таблицата с едвам 6 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР