Отборът на Арсенал обмисля да си върне футболиста Серж Гнабри.

...
Отборът на Арсенал обмисля да си върне футболиста Серж Гнабри.
Коментари Харесай

Арсенал обмисля да си върне Серж Гнабри

Отборът на Арсенал обмисля да си върне футболиста Серж Гнабри. Германецът стартира кариерата си точно на „ Емиратс “, като през 2014 година той завоюва ФА Къп с „ артилеристите “.

Две години по-късно обаче крилото реши да напусне, тъй като бе неудовлетворен от дребното игрово време, което получаваше от тогавашния управител Арсен Венгер. Гнабри обаче в никакъв случай не е крил любовта си към Арсенал.

Настоящият контракт на Гнабри с „ баварците “ изтича през лятото на 2023 година, като двете страни към момента не могат да се спогодят за нов договор. През лятото той ще влезе в последната година от това съглашение, тъй че Байерн може да реши, в случай че до тогава Гнабри не преподпише, да вземе прилична трансферна сума за него.

Германският национал е оценен на към 63 милиона паунда. „ Football London “ твърди, че мениджърът на „ артилеристите “ Микел Артета пък е получил увещание от мажоритарния притежател Стан Крьонке че ще получи сериозна сума за селекция през лятото. Ако Арсенал успее да се класира за Шампионската лига, това ще усили възможностите на лондончани да съумеят да убедят Гнабри да се върне на „ Емиратс “, допуска изданието.

Serge Gnabry: “Always a Gunner. It [leaving the club] was the hardest decision but in the end, I think it worked out as I wanted to play, but as a club man Arsenal [gestures with his hand held high] top, top.”
— Chris Wheatley (@ChrisWheatley_)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР