Отборът на Арсенал допусна първата си загуба от началото на

...
Отборът на Арсенал допусна първата си загуба от началото на
Коментари Харесай

Ланс приземи Арсенал, ПСВ и Севиля не се победиха в трилър

Отборът на Арсенал позволи първата си загуба от началото на сезона. Лондончани позволиха поврат от 1:0 до 1:2 при гостуването си на Ланс в среща от втория кръг на група В. Французите излязоха преди всичко в групата с актив от четири точки, до момента в който отборът на Микел Артета е с три.

" Артилеристите " поведоха с гол на Габриел Жезус в 14-ата минута. Адриен Томасон изравни в 25-ата минута, а Елие Уахи донесе успеха на домакините в 69-ата минута. Освен загубата, гостите останаха и без Букайо Сака, който беше заменен наложително още през първото полувреме.
 Галатасарай шокира Манчестър Юнайтед, Байерн потрепери в Копенхаген
Галатасарай шокира Манчестър Юнайтед, Байерн потрепери в Копенхаген

Баварците водят с цялостен актив в група А

В другия мач от групата ПСВ Айндховен и Севиля приключиха 2:2 в Нидерландия.

Гостите на два пъти повеждаха, само че домакините успяваха да изравнят, като второто им попадение падна в добавеното време.

Неманя Гудел откри в 68-ата минута. В 87-ата домакините изравниха от дузпа посредством Люк де Йонг. Радостта на нидерландците търпя тъкмо една минута, защото в 88-ата Юсеф Ен Несири изведе Севиля още веднъж напред. Драмата стана цялостна в самия завършек на добавеното време, когато след едно центриране в наказателното поле на Севиля Джордан Тезе изравни.

След това реми Севиля е на 3-тата позиция в групата с 2 извоювани точки. ПСВ Айндховен за момента е на дъното с 1 точка в актива си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР