Отборът на Арда записа първия си успех от началото на

...
Отборът на Арда записа първия си успех от началото на
Коментари Харесай

Арда нанесе ново поражение на Ботев Пд на Колежа и задълбочи проблемите при жълто-черните

Отборът на Арда записа първия си триумф от началото на новия сезон в Първа лига, откакто надигра с 2:0 като посетител състава на Ботев Пловдив в среща от 4-ия кръг.

Футболистите на Александър Тунчев нанесоха и двата си удара в заключителните минути на първата част, когато попаденията на Умар Сако и Станислав Иванов донесоха трите точки на кърджалии.

В 40-ата минута Сако даде задатък на своя отбор, засичайки с глава центриране от ъглов удар на Радослав Цонев.

Само 120 секунди по-късно гостите удвоиха своята преднина, откакто Преслав Боруков и Станислав Иванов направиха хитра двойна композиция отдясно, а след това последният показва и уменията си с топка в крайници преди да прати кълбото за повторно в мрежата на домакините.



През второто полувреме играчите на Станислав Генчев пробваха да се върнат в срещата, само че офанзивите им по този начин и не доведоха до стремежи резултат и по този начин " канарчетата " остават без победа на новия стадион " Христо Ботев ".

В класирането Арда Кърджали излезе на 8-ата позиция с 4 точки, до момента в който Ботев Пловдив се смъкна до 14-ото място с актив от 2 пункта, като " жълто-черните " към момента търсят и първия си триумф през акцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР