Отборът на Англия победи този на Румъния с 1:0 в

...
Отборът на Англия победи този на Румъния с 1:0 в
Коментари Харесай

Англия с труден успех срещу Румъния

Отборът на Англия победи този на Румъния с 1:0 в контролна среща. Единственото попадение в срещата падна в 67-ата минута и бе дело на Маркъс Рашфорд от дузпа. " Трите лъва " можеха да стигнат до по-убедителен триумф, откакто получиха право да изпълнят втори углавен удар малко по-късно, само че изстрелът на Джордан Хендерсън бе избавен от стража на гостите.

Англия бе по-активният тим през първото полувреме, като на два пъти бе доста покрай гол, само че ударите на Доминик Калверт-Люин и Джейдън Санчо срещнаха напречната греда. Румъния пък отговори със слаб изстрел на Андрей Иван, който обаче не затрудни Сам Джонстън.

В 67-ата минута Англия получи право да извърши дузпа, откакто Тибериу Капуса извърши нарушаване в наказателното поле на Румъния и съдията незабавно уточни бялата точка. Зад топката застана Маркъс Рашфорд, който с удар в долния десен удар матира Флорин Ница. В 78-ата минута " трите лъва " получиха втора дузпа. Този път с осъществяването ѝ се нагърби Джордан Хендерсън. Ударът му обаче бе отразен от вратаря на гостите.

В различен мач от деня Шотландия реализира доста сложна победа с 1:0 над Люксембург. Единственото попадение в срещата бе дело на Че Адамс в 27-ата минута. Асистенцията бе дело на Линдън Дайкс. Домакините от Люксембург пък играха близо час с човек по-малко, откакто Селимович бе изпъден с пряк червен картон в 35-ата минута на срещата. Съставите на Англия и Шотландия са в една група на идното Европейско състезание.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР