Отървах се от гастрит, който лекувах 5 години!-7 мощни средства

...
Отървах се от гастрит, който лекувах 5 години!-7 мощни средства
Коментари Харесай

Няколко изпитани средства, които убиват бактериите, причиняващи рак, язви, гастрит и подуване на корема

Отървах се от гастрит, който лекувах 5 години!-7 мощни средства убиват бактерии, които предизвикват рак на стомаха, язви, гастрит, отичане на корема, алергии
Повече от 50% от популацията на света има хеликобактер пилори в телата си и множеството от тях даже не знаят за това! Тези бактерии имат способността да се открият в стомаха и могат да причинят появяването на доста съществени болести: рак на стомаха, стомашни язви, гастрити, язви на дванадесетопръстника.
Характерни признаци на наличието на тези бактерии са:
дисбаланс на стомашната киселина
гастрит

стомашно разстройство
гадене раздуване на корема и формиране на газове
хранителна сензитивност
хранителни алергии
Антибиотиците нормално се предписват за унищожаване на Helicobacter pylori, само че те предизвикват обилни вреди на храносмилателната и имунната системи, както и провокират други проблеми. По този метод най-хубавият избор е потреблението на естествени артикули.

Ето лист от 7 продукта, които оказват помощ за ефикасната битка с тези бактерии:
1. Броколи
Многобройни изследвания демонстрират, че броколите са богати на сулфорафан, съединяване, което бързо убива Helicobacter pylori. Това изяснява обстоятелството, че прясното зеле и сок от зеле е чудесно средство за язви и гастрит. Поставете в купа на блендер 1 чаша нарязани пресни броколи и 100-150 мл пречистена вода, разбъркайте до гладка примес. Изпийте едно пиво незабавно. Между другото, тази напитка е доста вкусна!

2. Куркума
Тази фалшификация от индийски генезис е доста богата на лечебни свойства. Куркумата подтиква производството на стомашен сок, който оказва помощ на стомашната лигавица да предотврати нездравословното влияние на Helicobacter pylori. Учените предлагат да се употребява тази фалшификация на ден, само че не повече от 1 чаена лъжичка.
3. Прополис
Това е отличен инструмент за неговата успеваемост. Просто прибавете 20 капки прополис в 200 мл топла пречистена вода. Използвайте два пъти дневно: първи път заран на празен корем, вторият преди лягане. Консумирайте в границите на 30 дни.

4. Червени боровинки
Червена боровинка е мощно средство за унищожаване на бактерии и инфекции, а също по този начин работи дейно против Helicobacter pylori. Яжте червени боровинки и сок от алена боровинка постоянно.
5. Зехтин
Екстра-девственото маслиново масло е мощно оръжие против Helicobacter pylori. Поради огромното количество антиоксиданти, той има мощни антибактериални свойства. За да елиминирате Helicobacter pylori, би трябвало да употребявате 1 чаена лъжичка зехтин 3 пъти на ден в продължение на един месец.

6. Зелен чай
Зеленият чай освен е потребен за общото здраве. Той също има мощен резултат върху бактериите, изключително върху Helicobacter pylori. Пейте по 2-3 чаши първокласен зелен чай всеки ден, без захар или други подсладители.
7. Джинджифил
Консумацията на джинджифил се предлага за битка със стомашната киселинност, гадене, болки в стомаха, язви, наред с други храносмилателни проблеми. Джинджифилът също има висока бактерицидна дарба. Редовната приложимост на дребни дози (1/2 ч.л.) дейно отстрани бактерията Helicobacter pyroli.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР