От Зоуи Кравиц до Кайли Дженър – днес сякаш всички

...
От Зоуи Кравиц до Кайли Дженър – днес сякаш всички
Коментари Харесай

Finger tattoos: как ги носят звездите, как да ги носим ние

От Зоуи Кравиц до Кайли Дженър – през днешния ден като че ли всички звезди и инфлуенсъри имат finger tattoo –  на пръста загадка. Може да е изцяло невидима, скрита в някое ъгълче, а може и напряко да замества пръстен. Може да е една, а може и да са доста.

Пръстите до неотдавна не бяха кой знае какъв брой известни за татуиране – татуировките там са дребни, само че боли повече, те имат потребност и от повече мастило, тъй като миене, топлота, сапуни и пръстени трансформират цвета. Но все пак тази наклонност завладява от ден на ден звезди и  инфлуенсъри и притегля все повече интерес, в това число и моя.

Аз персонално одобрявам по-скоро дребни, единични, скрити, в сравнение с доста и забележими. От надписи до дискретни точки, от черно до червено– такива татуировки като че ли са там, с цел да припомнят нещо. Някаква персонална загадка, която обаче не желая да разбирам.

Един like от мен за Бионсе и нейните три точки, 15 фотоси в галерията, с цел да видите защо става въпрос (а може би даже да се решите) и няколко Инстаграм сензации с техните finger tattoos :

Кайли Дженър:
               
on May 1, 2016 at 3:54pm PDT

 

Бионсе
               
on Sep 27, 2017 at 3:47pm PDT

 

Риана
               
on Jun 15, 2015 at 6:36am PDT

 

Луси Хейл
               
on Oct 28, 2016 at 1:05am PDT

 

Зоуи Кравиц
               
on Dec 4, 2016 at 3:51pm PST

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР