От януари 2023 г. желаещите да ползват социалната услуга Дневен

...
От януари 2023 г. желаещите да ползват социалната услуга Дневен
Коментари Харесай

Нови, облекчени условия за социалната услуга „Дневен център за подкрепа на лица с различни форми на деменция и техните семейства“

От януари 2023 година искащите да употребяват обществената услуга „ Дневен център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии “ могат да подават заявки при облекчени условия за използването й непосредствено в постройката на „ Дневен център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии “, гр. Казанлък, ул.„ Маньо  Стайнов “ № 11.

Кандидатстването се състои в показване на експертиза и/или различен медицински документ, удостоверяващ здравословното положение на лицето и поставената диагноза „ Деменция “. Редът за асортимент на консуматори досега изискваше показване на експертно решение на ТЕЛК/НЕЛК или медицински протокол на Лекарска консултативна комисия (ЛКК). С цел улеснение на процедурата за потребителите и техните близки това условие отпада.

Услугата „ Дневен център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии “ се дава гратис на потребителите от община Казанлък от май месец 2022 година в период до 01.05.2023 година.

Наборът от документи, нужни за заявяване на услугата може да получите на място в постройката на „ Дневен център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии “ всеки работен ден от 08.00 часа до 17.00 часа. Повече информация може да получите на телефон: 088 544 0651.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР