От време на време някой цвят успява дотолкова да развълнува

...
От време на време някой цвят успява дотолкова да развълнува
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи със зеленото, което е новото черно

От време на време някой цвят съумява дотолкоз да развълнува стилната промишленост, че остава под светлините на прожекторите през идващите няколко сезона. Помним по какъв начин лавандуловото лилаво завладя част от дрешника ни. Сега обаче можем да кажем, че то стартира да отстъпва място на наситеното зелено, което се прокрадна в сбирките на Даниел Лий за Bottega Veneta. Специфичният изумруден колорит е на всички места сега, в това число по улиците и стилните сцени на Седмицата на модата в. Видяхме го както под формата на монохромни тоалети, по този начин и единствено като доста дребен и грациозен акцент посредством чанта или.
               

Със сигурност ще се изкушим да го прибавим в си, изключително в преходния интервал сред лятото и есента, когато ще имаме потребност от свежите зелени нотки, с цел да запазим духа на топлите месеци по-дълго. Можем да изберем миди рокля в този цвят и да обезвреждаме яркостта с аксесоари в черно, а можем да посегнем на блейзър или тренч, който също да комбинираме с минималистична визия в бяло или бежово.
               

Но в случай че не ви носи толкоз натрапващо, то разновидността с аксесоар е доста добър и изтънчен метод да не останете безразлични към тази наклонност. Понякога даже и едно украшение е задоволително (сигурни сме, че ще го откриете на ), с цел да се открои. По-смелите от вас пък могат да употребяват два или три нюанса на зеленото в един тоалет, или да го комбинират с други ярки тонове като оранжево, розово или жълто.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР