От властната Желязна лейди Маргарет Тачър и войнствената Серена Уилямс,

...
От властната Желязна лейди Маргарет Тачър и войнствената Серена Уилямс,
Коментари Харесай

Мога да ви съкруша или направо да ви убия с любезността си ♥ Жена със Слънце във ВЕЗНИ

От властната Желязна лейди Маргарет Тачър и войнствената Серена Уилямс, до красивите и надарени актриси Сюзън Сарандън, Катрин Деньов, Моника Белучи, Катрин Зита-Джоунс, Кейт Уинслет, Марион Котиярд, Наоми Уотс

(John Collier (1850-1934), A Great Lady, 1910)

Умея да оценявам само сантименталните взаимоотношения. Връзките сред хората ме интересуват като абстракция - както се демонстрира хармонията в изкуството или в музиката. Търся идеалното равновесие и се пробвам да го реализира по всички вероятни способи. Винаги съм подготвена да приема непознатата позиция и непознатите стремежи и се старая да се преценявам с тях, в случай че това е допустимо. Стремя се да бъда енергична и овреме провеждам живота си по цивилизован и доблестен метод, с прелест и великолепие, толкоз значими за мен, колкото и хубостта, която прави хармонията забележима. Измъчвам се от грозотата и грубостта. Дори да нямам благороден генезис, аз владея естествен сексапил, грациозност и финес. Старая се да бъда деликатна, деликатна и постоянно добре призната в обществото, тъй като свадите ме разстройват, изключително когато са обществени. Предусещам споровете и се старая бързо да успокоя или да предотвратя затрудненията.

Макар че съм елементарно приспособима, реализирам постепенно вътрешната си естетика. Тъй като самата ми същина е мисловна, аз обмислям трезво и умея да се отхвърлям от персоналните си усеща и потребности. Резултатът е, че мога да ви съкруша или напряко да ви убия с любезността си. Ядосам ли се, ще ви напомня всички случаи, когато сте ме разстройвали, както и това, че съм била прекомерно добра да ги замлъквам. След като се възвърне равновесието, аз се връщам към естествената си дипломатичност. Забележете - винаги съм подготвена да проявя разсъдък и да направя компромис. По-лесно е да събереш пчелите с мед, в сравнение с с оцет, нали? Нещата могат да се уредят, в случай че изслушаш обективно и двете страни.

Аз съм интелигентна и самостоятелна, само че диря мъж, който да се отнася с мен като с дама. Имам уязвимост към недодяланите, но нежни мъже - каубои, които си мият ръцете. Понякога ми харесват сензитивните и артистични мъже. Друг път ме притеглят работливите предприемачи. Но какъвто и да е той, нищо не може да се съпостави със смисъла, което притурям на самата връзка и от време на време изпадам в неловката обстановка да подкрепям реципрочност единствено с цел да сме дружно. Вежливостта и равновесието са доста значими за мен, и постоянно диря човек, който ще ме добавя най-добре. Мога да предпочета мъж, с който нямам нищо общо, единствено тъй като усещам, че е балансиран. Хубаво би било да е и с красива осанка.

От: „ Планетите на любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. Хемус
Картина: John Collier (1850-1934), A Great Lady, 1910, commons.wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР