От векове много хора вярват непоколебимо, че на небето имат

...
От векове много хора вярват непоколебимо, че на небето имат
Коментари Харесай

Топ ясновидец разкри защо оставаме без ангел-хранител: Той ще ви зареже на третия ден, ако правите тези неща

От епохи доста хора имат вяра непоколебимо, че на небето имат ангел-хранител, който бди и следи какво се случва с тях в неверния ни свят. Известният съветски екстрасенс, маг и вещател Александър Шепс обаче опроверга тези схващания и ги дефинира като мит. „ Тези благородни същества сами избират индивида, на който да оказват помощ. Ако сте нападателни, те може ви изоставят още на третия ден “, предизвестява фамозният руснак. По думите му, в действителния живот това е извънредно рисково, тъй като в случай че се случи, индивидът остава изцяло безсилен и на произвола на ориста. Александър Шепс изясни, че в случай че чувек ругае и нагрубява близките, ангелът последователно се отдръпва от него.

В момента, когато въпросният човек е в неволя и стартира да повтаря „ Господи, помогни ми “, на процедура не се случва нищо.

Магът изяснява това с обстоятелството, че след отдръпването на ангела, за индивида той към този момент е като от друга планета – чува го и го вижда, само че не е в положение да му помогне. Шепс предлага на всички да стартират да развиват интуитивните си умения. Само по този метод бихме могли да се научим да чуваме гласа на ангела-хранител. Александър Шепс е наследил неповторимите си умения от своята майка Людмила Шепс, която е измежду най-известните ясновидци и контактьори в Русия, оповестява локалната преса. Александър е победител от 14-ия сезон на известното телевизионно шоу „ Битвы экстрасенсов “. Той има фантастични екстрасенсни качества и 90% от това, което споделя, се сбъдва, оповестява esoreiter.ru. Шепс зарадва сънародниците си с прогнозата, че още от идната година част от икономическите наказания, наложени на Русия от Запада, ще отпаднат. Рублата ще се стабилизира, само че процесът на съживяването на стопанската система няма да бъде изключително бърз. „ Това може да докара до всеобщи безредици и местни военни спорове, само че никога не можем да приказваме за Трета международна война “, уверен е Александър Шепс.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР