От утре ще бъде възстановено движението по булевард „България“ в

...
От утре ще бъде възстановено движението по булевард „България“ в
Коментари Харесай

От утре пускат движението по ремонтирания булевард „България“ в София

От на следващия ден ще бъде възобновено придвижването по бул. „ България “ в София, откакто бе ремонтирано пътното трасе. Конфликта точка обаче остава ремонтът на бул. „ Тодор Каблешков “, уточни заместник-кметът по превоза Кристиан Кръстев.

"С стартирането на бул. "България " ще се освободи връзката с ул. "Флора ". Също по този начин имаме и улица "Васил Стефанов ", приказваме връзка към бул. "България ". Самият "Тодор Каблешков " също ще бъде пристъпен. Ще бъде затворен "Боянски водопад ", ул. "Златните мостове " към този момент работи от една седмица. Тя е със светофарна уредба, само че ние разширяваме входа към дребния "Костенски водопад ". На процедура, осигуряваме по-добра дори съгласуваност от на следващия ден сутринта за всички хора в квартала. Разбира се, ще има неудобството на това да бъде затворен "Боянски водопад ", само че в последна сметка би трябвало да се въоръжим с самообладание до 9 октомври, когато би трябвало да бъде отворен, с цел да продължим към идващия стадий ", изясни той.

От на следващия ден по линии 63 и 66, които обслужват пасажерите до Витоша, ще пътуват единствено реновирани рейсове. 15 полу-туристически коли ще могат да извозват и в допълнение багаж.

Реновираните рейсове са купени със средства от бюджета на Столичната община. От на следващия ден броят им става 15, а практиката демонстрира, че пасажерите са удовлетворени.

До края на септември ще стане ясно дали ще бъде възобновен нощният градски превоз. Решението ще бъде на Столичния общински съвет.

Няма разбори за потребността от него от началото на годината, защото поради изключителната обстановка последните месеци нощен градски превоз в София няма. Малък е бил ползата към него през предходната година. Разходите са повече, в сравнение с приходите, които са изчислени на 18 %.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР