От утре Русия не разрешава автомобилния транспорт на товари през

...
От утре Русия не разрешава автомобилния транспорт на товари през
Коментари Харесай

Русия забранява транспорта, извършван от фирми от т.нар. неприятелски страни

От на следващия ден Русия не позволява автомобилния превоз на товари през нейна територия на компании, регистрирани в вражески страни. Забраната се отнася за страните от Евросъюза, Англия, Норвегия и Украйна.

" Не единствено за български, а и европейски транспортни средства няма да могат да се движат в Русия от 10 октомври, като има 7-дневен гратисен интервал. Ще могат да се движат единствено и само с избрани артикули, които са в един лист, от които съветската страна е сметнала, че има нужда. Те ще могат да се движат навътре в страната. Всички останали ще бъдат принудени на избран лист от логистични бази или да снемат ремаркето, или да разтоварят стоката.

Хората, които работят в Русия, ще бъдат извънредно тежко наранени, надлежно правят се претоварвания, вкарват ги сръбски и молдовски камиони. По един или различен метод тези артикули няма да спрат да се движат, само че тази работа ще правят други хора от други страни.

И въпросът е тези компании, които са действително български, на въпросните компании какво биха могли да създадат, с цел да защитят работните си места в България, да защитят бизнеса си, с цел да не страдаме всички ние ", това изясни Димитър Димитров от Камара на автомобилните превозвачи изясни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР