От утре части от централните софийски улици Цар Иван Шишман“

...
От утре части от централните софийски улици Цар Иван Шишман“
Коментари Харесай

Започва нов ремонт на ул. "Шишман" и "6-ти септември" в София

От на следващия ден елементи от централните софийски улици „ Цар Иван Шишман “ и „ Шести септимври “ се затварят за полагането на нова асфалтова настилка, оповестиха от Столичната община.
От 7 августдо 25 септември ще се работи в правата на ул. „ ЦарШишман “ от ул. „ Ген. Паренсов “ до ул. „ Ген. Гурко “,  в това число кръстовището с ул. „ Юри Венелин “ и в правата на ул. „ 6-ти септември “ от ул. „ Иван Вазов “ до ул. „ Славянска “.Тротоарите пред 133 СУ и 7 СУ ще се работят предпочитано за обезпечаване на достъпа за началото на образователната година.

Строително-монтажните работи включват ремонт на краткотрайната асфалтова настилка, изработка на нова пътна структура и монтаж на нови бетонови и гранитни павета на пътното платно и тротоарите. По време на строителните действия ще бъде изградено  ново улично осветяване, нова отводнителна система и в допълнение озеленяване.

По време на строителните действия ще бъдат затворени за придвижване на коли правите от ул. „ ЦарШишман “ сред ул. „ Ген. Паренсов “ и ул. „ Ген. Гурко “, в това число кръстовището с ул. „ Юри Венелин “ и от ул. „ 6-ти септември “ сред ул. „ Иван Вазов “ и ул. „ Славянска “. В тези сектори пешеходците ще могат да минават по тротоарите. След полагане на настилката на пътните платна ще стартира построяването на нови тротоари, като в този интервал пешеходното придвижване ще се прави по новоизграденото пътно платно.

За времето на строителството живущите в региона ще могат да паркират своите коли както в подзона 4, по този начин и в подзона 5, съобщиват още от общината.

През 2021 година ул. " Шишман " и ул. " Шести септември " още веднъж бяха затворени за нескончаем интервал от време за построяването на нова подземна инфраструктура в пътните платна – водопроводи, канализация и топлопровод.

ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО

От 7.08.2022 година до 25.09.2022 година (включително) се не разрешава влизането, престоят и паркирането на транспортни средства, както следва:

по  ул. „ Цар Иван Шишман ” между  ул. „ Ген. Паренсов ” и ул. „ Ген. Гурко ”;

по ул. „ 6-ти септември “ сред ул. „ Славянска “ и ул. „ Иван Вазов “;

От 07.08.2022 година до 25.09.2022 година (включително) се не разрешава влизането, престоят и паркирането на транспортни средства по ул. „ Юрий Венелин ” сред и бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Цар Иван Шишман “ като се изключи притежаващите стикер за локално платено паркиране в Подзона 4.

Подзона за платено локално паркиране 5 е отворена за водачите на коли, които до момента паркират в Подзона 4 (според реда на локалното платено паркиране), за интервала на осъществяване на строително-монтажни работи по ул. „ ЦарШишман “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР