От цялата неразбория трябва да спечели българския народ. Истина е,

...
От цялата неразбория трябва да спечели българския народ. Истина е,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Основното, което ние ще обясним на българските граждани е, че от тях зависи всичко

От цялата бъркотия би трябвало да завоюва българския народ. Истина е, че хората, които съставляват тези партии, по-голямата част от тях изключително, когато застанат в подобен вид студиа, стартират да се държат по този начин, все едно са се родили през вчерашния ден. Това сподели Костадин Костадинов ръководител на " Възраждане " в предаването " Панорама ".

" Това което чакаме от предизборната акция е да успеем да разбираем на българските жители, че ние отиваме на референдум за бъдещето на България. Основното, което ние ще разбираем на българските жители е, че от тях зависи всичко ", добави Костадинов.

" Работата на политическите водачи е да зават посока, и да демонстрират решение на проблемите, които са значими за обществото ", добави Костадинов.

Той счита, че пътят на България през последните 30 години е надолу. " Българската стопанска система съставлява суровинен придатък ", разясни Костадин Костадинов.

" Тази настояща форма на държавност подвластна извън, корумпирана от непознати страни, преди всичко от Съединени американски щати, банкрутира, тя умря ", сподели още водачът на " Възраждане ".

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР