От ЦСКА използваха официалния профил на клуба в социалните мрежи,

...
От ЦСКА използваха официалния профил на клуба в социалните мрежи,
Коментари Харесай

ЦСКА призова феновете си да не навлизат на терена след края на мачовете на отбора

От ЦСКА използваха формалния профил на клуба в обществените мрежи, с цел да призоват своите последователи да се въздържат от нахлуване на терена след края на мачовете на отбора.

Именно поради тези дейности на част от почитателите на " алените ", 31-кратните първенци на България за втори следващ кръг бяха санкциониран от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз с 3000 лв..

В събота от 17:30 часа съставът на Саша Илич приема Локомотив Пловдив на своя стадион " Българска войска ". В класирането ЦСКА е водач с четири точки пред първенеца Лудогорец, който е втори.

Публикацията на ЦСКА:

" Скъпи " армейци ", вашата поддръжка е скъпа за нас. Пълните игрища в София и в провинцията са най-хубавата панорама за всички ни! Бихме желали обаче да ви призовем да се въздържате от нахлуване на терена след края на мачовете. На първо място, няма по какъв начин да сме сигурни, че сигурността, изключително на децата, които навлизат на пистата, е 100% обезпечена, поради скупчването на доста хора на изходите към пистата, както и паниката по-късно. От друга страна, това води до високи финансови санкции за клуба, като сме застрашени и от по-тежки наказания, в случай че не предприемем ограничения.

За да ви държим покрай тима, на всяко домакинство от началото на сезона организираме срещи с разнообразни играчи, по време на които всеки един почитател може да се снима и да получи подпис от обичания си състезател. Отделно, стартирахме разнообразни начинания за деца, по време на които още веднъж се срещат с играчите на ЦСКА и в доста по-спокойна конюнктура могат да се допрян и да си поговорят с тях.

Надяваме се на схващане от ваша страна. А на следващия ден ви чакаме на " Армията ", с цел да извикаме мощно и дружно " САМО ЦСКА "! ".






Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР