От Централната избирателна комисия съобщиха, че договорът за складиране на

...
От Централната избирателна комисия съобщиха, че договорът за складиране на
Коментари Харесай

ЦИК: Няма кой да съхранява машините след 1 ноември, правителството да вземе спешни мерки |

От Централната изборна комисия оповестиха, че договорът за депозиране на машините между „ Карго Партнер “ и „ Сиела Норма “ е изминал в края на септември, само че не е бил подписан нов контракт за тяхното предпазване. 

По време на днешното заседание на ЦИК стана ясно, че в средата на септември държавното управление е било известено за изтичащия контракт за предпазване на машините, само че досега лиспва реакция.

От комисията предизвестяват, че ако не бъдат взети ограничения, машините ще бъдат изнесени от склада при започване на ноември. 

Заместник-председателят на ЦИК Емил Войнов оповести информация от писмо от фирмата „ Карго Партнер “, която е притежател на склада, където сега се съхраняват устройствата:

„ Договорът за депозиране на машините сред „ Карго Партнер “ и „ Сиела Норма “ е изминал на 30 септември 2021 година. Тъй като след тази дата няма подписан контракт за предпазване на машините, ни уведомяват, че при липса на търговски контракт, който да уреди взаимоотношенията ни, ще изнесат машините от склада на „ Карго Партнер “ към 1-ви ноември 2021 година, с цел да могат да употребяват складовото помещение за други цели от ноември нататък. “

ЦИК призовава държавното управление да предприеме незабавни дейности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР