От трибуната на Народното събрание съпредседателят на Христо Иванов

...
От трибуната на Народното събрание съпредседателят на  Христо Иванов
Коментари Харесай

Йордан Цонев и Христо Иванов в лют сблъсък заради Пеевски

От трибуната на Народното събрание съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на от влязоха в конфликт за присъединяване на в комисията по конституционни въпроси. Вчера той стана неин член с гласовете на,, " " и с решаващото безучастие на " " в гласуването. От трибуната на Народното събрание Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския прикани да се реконструира комисията по конституционни въпроси. От обаче не са съгласни с това.

По думите на Цонев точно е създал предложенията на партията за промени в конституцията, оповестени преди година и половина.

" има най-правилната визия, тъй като е първа. Няма да има никакви смени, който каквото желае да приказва. Нашето решение е да дадем път на експерти, които си схващат от работатат, а facebook е едно свободно пространство ", категоричне е Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на от.  

По думите му това е едно петно, но не е на дреха, а на целия народ и би трябвало да се почисти и това ще стане единствено посредством правосъдната промяна.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР