От трагичния любовник-красавец Ромео на Шекспир, до зловещия суперзлодей Жокера

...
От трагичния любовник-красавец Ромео на Шекспир, до зловещия суперзлодей Жокера
Коментари Харесай

Лео ди Каприо ще се преобрази като най-обичания злодей на всичките времена!

От трагичния любовник-красавец Ромео на Шекспир, до злокобния суперзлодей Жокера от мрачния свят на Готъм Сити – такава наподобява актьорската траектория на готиния Леонардо ди Каприо, в случай че се има вяра на американските медии. Носителят на Оскар е предопределен за злокобната усмивка на Жокера, кошмарът на Батман в комиксите и филмовата вселена на DC, оповестява Hollywood Reporter.
За задачата от „ Уорнър Брадърс “ са си заплюли за продуцент огромния режисьор Мартин Скорсезе с вярата той да убеди Ди Каприо да се причисли към плана. В момента DC залага на Джаред Лето за ролята на Жокера в „ Отряд самоубийци “, само че филмът на Скорсезе, който към момента не е поел нещата в свои ръце публично, ще е нещо напълно друго от нормалните подвизи на супергерои и суперзлодеи от комиксите. Нещо, което повече подхожда на стила на Скорсезе от 80-те години, но „ Шофьор на такси “.

Според „ Deadline” сценаристи на бъдещия тъмен шедьовър ще бъдат Тод Филипс и Скот Силвър, занапред ще се избира режисьор, както и график на основаването му.

В Холивуд се съмняват, че Ди Каприо би приел ролята на Жокера, донесла на починалия Хийт Леджър Оскар и куп други кино награди от втория филм " Черният рицар " на трилогията на Кристофър Нолън за Батман. Лео до момента постоянно е отхвърлял сходни предложения - за " Междузвездни войни ", за Спайдърмен и за Робин в проваления " Батман вечно " на Джоел Шумахер.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР