От тези избори по-лесни вие нямате. Защото най-младите, които гласуваха

...
От тези избори по-лесни вие нямате. Защото най-младите, които гласуваха
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Дали тези сладкиши от "Промяната" са топнали човките в парите за посредниците - един ден истината за това ще е плод на разследване

От тези избори по-лесни вие нямате. Защото най-младите, които гласоподаваха и се бяха родили, не бяха чували нищо друго с изключение на ГЕРБ и Бойко Борисов. Тези ( " Промяната ", бел. ред.) за какво ги пенсионираха толкоз бързо - най-бързо пенсионираният министър председател. За 6 месеца, акцентира водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с организацията в Благоевград. 
 
Най-голямата горделивост на Киро, че е спрял Автомагистрала " Хемус ". Лъга този (Рашков, бел. ред.) - чували, пари. Като дойдат да кажат какво ще продължат - да крадат ли? Кой градеж, кой път ще продължат да строят? Аз още помня, че брега от другата страна на Благоевград би трябвало да се обезпечат...5, 6 или 8 млн. ли беше - да не се свлече и да ви затвори половината град. 
 
Искам да отидете и да спорите с всеки един човек, който е подмамен от тях, от " Промяната ". Те и името ми откраднаха - това ни е първият афиш - " Генерална смяна ". 
 
Какво е това (показва диаграма, бел. ред.) - цените на бензина. Тук при модела " Борисов " - 2,07 лева при ПП-тата - 51,4 % повишаване. Не е за пърпорене. Понеже те по тази скица крадат - желая да ги кажете тези неща на хората. Ето я схемата по какъв начин става - тук вкарват съветския нефт през една швейцарска компания. Това е рафинерията в Бургас - работят на ишлеме. И изнасят всичко като облага в Швейцария - разликата е тъкмо лев. На 2 октомври, в случай че победим слагаме мито от 1 лева и на всяка бензиностанция като заредиш 100 литра, получаваш 100 лева Аз съм го правил това 12 години. Такова счупено нещо доста мъчно се оправя. 2,20 - това ще е цената, в случай че ние управляваме, акцентира Борисов. 
 
В момента, в който си потеглиха Кирчо и Асен и цената стартира да пада - когато обстоятелствата приказват...най-лесната ви компания е тази. Ето ги числата за метана - бензин, дизел и метан непосредствено ги вадят от вашите джобове. Природния газ - 35,37 лева при нас. Виждате ли горе (посочва диаграмата, бел. ред.) - 837 % нарастване при " Промяната ", добави някогашният министър председател. 
 
Крадецът вика дръжте крадеца. Нашият контракт беше пряк - " Булгаргаз " с " Газпром - 86 евро. Те лъжат, с цел да вземат синия гласоподавател сякаш, че приключват контракта, само че дъщерната компания ан " Газпром " в Румъния, след това отива в дъщерна компания в Швейцария и оттова в огромния " Газпром ". 28 % от вашите пари отиват в медиаторите. Дали тези сладкиши са топнали човките - не знам. Един ден истината за това ще бъде плод на следствие. Само преди няколк одни - 4 милиарда 760 млн. лв. за 6 месеца са изтекли в посока на Руската фездерация. И тези същите споделят - " Ние сме срещу Русия ". Най-приемливото за РФ държавно управление е това държавно управление - на Киро и Асен, акцентира водачът на ГЕРБ. 
 
Вашите пари в техните " положителни " ръце - отпътуваха. Ето ги истинските фактури - по тази причина сутринта Теменужка Петкова мина през един от ПП-тата, като покемонче го разтресе. Гръцка връзка няма от 1300 години - за какво единствено на мен ще ми я сложите. Защо на предходните не я сложите. 2020-2021 година пристигнаха тръбите от Азербайджан - за какво преди този момент да я върша връзката. Като видяхме, че тръбите идват от Азербайджан, започнахми и до момента трябваше да е подготвена. Защо не е подготвена, риторично попита някогашният министър-председател. 
 
Ние сме я проектирали (интерконекторната връзка с Гърция, бел. ред.), ние сме я строили и в този момент Радев ще я открие - Киро го няма в схемата, в задачата. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР