От тази сутрин дървените къщички, разположени на площад Бдинци“, зарадваха

...
От тази сутрин дървените къщички, разположени на площад Бдинци“, зарадваха
Коментари Харесай

Зимната приказка във Видин започна с Коледен базар

От тази заран дървените къщички, ситуирани на площад „ Бдинци “, зарадваха с празничната си одеждa видинчани и гостите на града ни.

В тях могат да се видят красиви сувенири, ръчно направени бижута от естествени материали, сапуни и козметика от природата, коледни играчки, албуми и картички, сладки изкушения, виновност и доста други. Някои от изложителите са планували и празнично понижение.

Базарът предлага опция да си купите топла напитка и да си хапнете нещо вкусно. На площада е ситуирана и отопляема шатра, където също може да се подкрепите и приютите в студеното време.

Събитието „ Зимна приказка “ се провежда от Община Видин и Event Masters. Всеки ден от 19 до 28 декември разнородни интензивности за дребни и огромни чакат посетителите. Ще има коледни представления на ученици на видински детски градини, Дядо Коледа и неговите помощници ще забавляват малчуганите, ще може да се снимате за спомен във фотобудка и да участвате в арт работилница, да гледате и слушате обичани реализатори.

Първата изява през днешния ден е на ДГ „ Зорница “, от 16:00 ч., а в 17:30 ч. стартира концертът на Pavell & Venci Venc.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР