От Стани богат излязоха с официална позиция за гафа, който

...
От Стани богат излязоха с официална позиция за гафа, който
Коментари Харесай

От Стани богат публикуваха официална позиция за допуснат огромен гаф

От " Стани богат " излязоха с публична позиция за гафа, който позволиха в понеделник, обвързван с въпрос за футболната легенда Паоло Роси. Реакцията на екипа на предаването е изненадваща и в същото време заслужава възторженостти. Както се споделя, всеки позволява неточности, само че не всеки има смелостта да си ги признае.

Вижте декларацията, оповестена във " Facebook ":

Изявление на екипа на " Стани богат “ във връзка въпрос без правилен отговор, излъчен в предаването

Вчера, 10 януари, в предаването " Стани богат “ бе заложен въпрос без алтернатива за правилен отговор. Въпросът гласеше: " Къде лежи за малко футболистът Паоло Роси преди с тима на Италия да завоюва Световната купа през 1982 година? “. Отговорът, посочен като правилен: " А/ В пандиза “ – в действителност не дава отговор на обстоятелствата. Както и нито една от посочените други варианти за правилен отговор.

За този въпрос екипът е бил измамен от български и непознати източници, в които се твърди, че футболистът е бил за малко в пандиза. Така, създателят на въпроса е станал жертва на неведнъж повторена неистина.

За сходна обстановка регламентът на формата, който ние съблюдаваме прецизно, планува играчът да резервира извоюваната сума, в случай че е траял играта си след неточния въпрос. В съответния случай играчът продължи своята игра и отпадна на по-късен стадий в надпреварата.

За нас доверието на участниците и феновете на играта е от първостепенно значение и сервира извиненията си за позволената неправилност, като сме подхванали и ще продължим да прилагаме ограничения, за да бъдат избегнати сходни обстановки в бъдеще.

" Стани богат “ е игра за познания и ние ще продължим да предизвикваме любознанието на всички пред екраните.

С почитание,

Екипът на " Стани богат “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР