От сряда Полша забранява преките полети от 44 страни, сред

...
От сряда Полша забранява преките полети от 44 страни, сред
Коментари Харесай

Забрана за полети от 44 държави

От сряда Полша не разрешава директните полети от 44 страни, измежду които Испания, Израел и Румъния. Целта е да се предотврати разпространяването на ковид в страната, заяви държавното управление, съобщи организация „ Ройтерс”.

Съединени американски щати, Малта, Черна гора, Мексико, Бразилия, Аржентина и Индия също са в листата, само че локалните медии оповестяват, че Русия и Китай са изключени от него. Решението бе предшествано от възобновяване на някои ограничавания в публичния живот в най-тежко засегнатите елементи на страната, като държавното управление се пробва да се оправи с разпространяването на ковид без да прибягва до най-строги ограничавания.

На поляците обаче им е позволено да летят от и до всяка страна, която желаят, в случай че изберат заобиколен полет през страни, които не са в листата, като да вземем за пример Германия. Полша, чието население е 38 милиона души, публично е записала 67 922 инфектирани с COVID-19 и над 2000 умряли от вируса. През последното денонощие бяха регистрирани 550 новозаразени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР