От Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз се произнесоха, относно

...
От Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз се произнесоха, относно
Коментари Харесай

Левски се размина без санкция след жалбата на Пирин Благоевград

От Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз се произнесоха, по отношение на жалбата на Пирин Благоевград след мача с Левски от Първа лига.

" По подадена тъжба от ОФК Пирин Бл, СТК установи, че от ПФК Левски Сф в нарушаване на чл.23, алинея 1 от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС, преди началото на срещата е вписан един играч повече от позволеното в тимовия лист на отсрочената среща от 6-ти кръг на Първа лига ПФК Левски Сф - ОФК Пирин, играна на 14.09.2023 година.

В срещата ПФК Левски Сф се е възползвал от 4 смени от полагащите се 5 аварийни състезатели.

Деянието е фактическа неточност от страна на ПФК Левски Сф. Вписването на един играч допълнително от допустимото в тази ситуация не е повлияло на развоя на срещата ", оповестиха от Спортно-техническата комисия и осведомиха още:

" СТК при БФС оставя без следствие настояването на ОФК Пирин Бл да им бъде присъден длъжностен резултат.

СТК при БФС отнася по подготвеност жалбата на ОФК Пирин Бл на Дисциплинарната комисия при БФС за взимане на отношение по нарушаването на ПФК Левски Сф. "

От футболната федерация се произнесоха и по отношение на жалбата на Лудогорец във връзка присъединяване на състава на разградчани в младежката Шампионска лига.

" По искане на ПФК Лудогорец 1945 Рз заради присъединяване в младежката Шампионска лига на 04.10.2023 и 08.10.2023 година и на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2023/2024, срещата от ХII–ти кръг на Втора професионална футболна лига сред тимовете на ОФК Янтра 2019 Гб и ПФК Лудогорец 1945 II Рз и срещата от ХIII–ти кръг на Втора професионална футболна лига сред тимовете на ПФК Лудогорец 1945 II Рз и ФК Черноморец 1919 Бс се отсрочват ", се споделя в мнението на комисията ", гласи известието на БФС.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР