От снощи върви акция – тежковъоръжени спецчасти издирват... бивш магистрат.

...
От снощи върви акция – тежковъоръжени спецчасти издирват... бивш магистрат.
Коментари Харесай

За едно пробито Евро – идеи за обясняване пред западните партньори

От нощес върви акция – тежковъоръжени спецчасти търсят... някогашен магистрат. Тенденцията е до часове да бъде разгласен за търсене. За да е още по-весело и шарено, едни медии настояват, че някогашният магистрат имал подземни тунели и избягал през тях.

Струва ви се неуместно ли?

Да караме подред.

Първо този магистрат – тъй като следователите доста държат да останат точно такива (прокурорите и те държат – а пък основният прокурор най държи!) носи забележителния за човек от правосъдната система прякор Еврото.

Еврото преди време бива пуснат да напусне през „ парадния вход “, макар свадите към него. Да напомним единствено този случай, в който Върховният касационен съд на тази страна се произнася изрично, че магистратът е осъществил действието провокация към рушвет.

Та, той бива пуснат да си върви от правосъдната системо по живо, по крепко най-много под въздействие на тогавашния основен прокурор върху груповия Висш съдебен съвет. Който Висш съдебен съвет неразбираемо за какво вместо той да опасява - той се опасява от основния прокурор. Еврото си събира куфарите, всичките прилежащи 20 заплати и в тях няма нито едно наказване.

За тази цел въпросният тогавашен основен прокурор – който по никакъв начин не е „ дребна риба “, макар семейството му, с която някои се закачат – му образува инспекция. После тя не открива нищо и я приключва. Защото никой не може да споделя на прокурора по кое време да образува и да приключва. Хеле пък на основния прокурор.

Продължаваме...

Въпросният магистрат Еврото обаче е същият, за който търсен от Интерпол банкер дезертьор, споделя по какъв начин различен някогашен магистрат - Делян Певески казвал, че Еврото е " талант "  – за бутилка уиски можел да измисли на всеки нещо. Разбирай - дело. У нас делата имат неприятния табиет да не свършват бързо - изключително без евро на твоя страна.

Нито Пеевски, нито Еврото обаче попадат в делото за изчезналите пари от банката на по-гореспоменатия очевидец – банкера в Белград.

Но с напускането Еврото не девалвира – в противен случай.

След няколко години се разчува – с имена, показания, дати и документи, история, в която ограбен предприемач споделя, че същият някогашен магистрат Еврото му бил предложен, че е „ малко скъпчия “, само че пък оправя всевъзможни батаци в правосъдната система. След като подавал куп тъжби против сина си от година, въпросният предприемач отива и наема Еврото за услуга. За два дни внезапно спящата до тогава система се разсънва като исполин – Спецпрокуратурата се стоварва „ по всички флангове “ против въпросния наследник, с който не могат да си поделят бащиното имане.

Доказано е, че синът към днешна дата е с един бъбрек, а тъкмо до момента в който бил в болница, на ръба на гибелта, подписвал докумети „ като селски кмет “, с които трансферирал собствеността си. Това не води до никакво наказване за никой от Спецпрокуратурата, камо ли за някой неин началник.

Обаче – и „ пировият победител “ - първият предприемач, който търсел услугата от Еврото, си трансферира съвсем всичко. На дамата на Еврото.

Същата тя пък е отпред на стройно проведени, мускулести и татуирани протестъри в поддръжка на основния прокурор – оня същия, от историята нагоре, който пусна Еврото през парадния излаз. Тогава здрави момчета – представляващи по-скоро действен интерес за основния и всеки различен прокурор (дори единствено поради физиономиите) в действителност го поддържат! Срещу ръководителя на Върховния касационен съд...

Така или другояче се подвига дандания и Еврото сменя „ офиса “. Осемте джуджета остават без своя популярен, обичащ уискито Снежан.

Но става неволя - пламва война. Като тази в Украйна - само дето при нас не се вижда по този начин ясно кой я е запалил. И агресорът, и агресираните са някъде в тъмното и наложително положителни герои няма. В този смисъл, в Украйна са си по-добре - най-малко е по-бистра обстановката.

Ако горното ви се костват остарели истории, към този момент сме съвсем юни 2023 година В рамките на тази война предишния уикенд се пускат фотоси по какъв начин зам. основният прокурор се среща с Еврото. Навремето, в злополучните „ Осем джуджета “! Даже следва Любена - някогашната брачна половинка на Еврото (оная с момчетата с вълнуващите физиономии), да даде изявление за Антикуропционен фонд.

Зам. основният излиза със забележителната версия, че основният го поканил тогава на среща и след това го „ финтирал “, като не пристигнал. Но пък на отсрещния тротоар явно е пристигнал фотограф с дълъг телеобектив.

За похлупак – зам. основният към този момент желае защита, тъй като се опасява, че основният ще го убива. Това – откакто зам. основният е зам. основен към този момент от 12 години. Не е някаква наивна вчерашна девственица, да кажеш.

А пък основният е ръководел в предишното и е създал до съвършенсто способите на упоменатата нагоре Спецпрокуратура, която евентуално извършва заповеди, разпоредени от... ресторант.
Заключение
Когато се откри някой да изясни най-малко това на „ западните ни сътрудници “ (защото то има още доста за обяснение!), тогава може да чакаме от тях съответно подпомагане, съвет, отчет... Или най-малко схващане на българската правосъдна, прокурорска и следователска Евродействителност.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР