От следващия сезон ще има директно изпадащ отбор във Втора

...
От следващия сезон ще има директно изпадащ отбор във Втора
Коментари Харесай

Директно изпадащ във Втора лига от следващия сезон

От идващия сезон ще има непосредствено изпадащ тим във Втора лига. Това беше решено на Изпълкома на Българския футболен съюз. До този миг последният след постоянния сезон продължаваше присъединяване си и в плейофите дружно с другите тимове от 8-мо до 14-то място. Новото предписание ще важи в границите на идващите три сезона.

Председателят на БФС Борислав Михайлов разяснява и тематиката с реферите в Първа лига. Той счита, че тази година реферските отсъждания са на доста по-високо равнище спрямо предните сезони.

" Съдийството е по-добро от всяка друга година. Върху тях се оказва голям напън от хората, които се изявяват по малкия екран, радиото преди мачовете. Нашите съдии са по-добри от доста от европейските шампионати. Просто би трябвало да дадем избор на доверие към реферите. Трябва да спрем да се занимаваме с тематиката съдии след края на мачовете. Не знам какви отговорности има Левски. Към Национална агенция за приходите е допустимо разсрочване и Левски са го създали, тъй че те нямат проблем с лиценза”, сподели на конференция Михайлов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР