От следващата седмица се очаква Агенция Пътна инфраструктура“ да започне

...
От следващата седмица се очаква Агенция Пътна инфраструктура“ да започне
Коментари Харесай

АПИ започва да полага маркировка по ремонтирания бул. „Стефан Караджа“ в Сливен

От идната седмица се чака Агенция „ Пътна инфраструктура “ да стартира да поставя пътната маркировка по ремонтирания бул. „ Стефан Караджа “ в Сливен, който е част от Републиканската пътна мрежа, заяви кметът Стефан Радев.

Ремонтът на булеварда бе приключен в края на лятото, само че досега там няма маркировка. По този мотив Община Сливен изпрати няколко писма до АПИ с молба да бъде положена маркировката, а последното писмо бе до служебния министър председател Стефан Янев.

Кметът Радев разяснява за какво откакто беше преасфалтиран бул. „ Стефан Караджа, “ ВиК са разкопали новата настилка при вид това да стане преди ремонта.  

" Смятам, че решението на Областно пътно ръководство е вярно, да не изчаква да минат първо прекосяванията на ВиК, а след това да се асфалтира булеварда. Защо? Защото на процедура това беше последният вероятен миг, когато можеше да се случи това асфалтиране ".  

Очаква се идната седмица да се вземе решение за продължение на ремонта по бул. „ Стефан Стамболов “ до бул. „ Бургаско шосе “.  

" Може би ще ни стигне времето през тази година да се асфалтира и целият бул. до „ Бургаско шосе “.  

Кметът заяви, че ремонтите по пътната настилка в планинските селища в общината са завършили и в този момент са наред тези в ниската част.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР