От следващата седмица жителите на столичната улица Цар Иван Шишман

...
От следващата седмица жителите на столичната улица Цар Иван Шишман
Коментари Харесай

Без топла вода на столичната улица "Цар Иван Шишман" заради ремонт

От идната седмица жителите на столичната улица " Цар Иван Шишман " ще бъдат без топла вода поради главен ремонт на пътното платно. До септември там ще работят екипи на " Софийска вода " и на " Топлофикация ", а ремонтът на улицата ще продължи една година, разгласи зам.-кметът по строителството Ангел Джоргов:

" Няма по какъв начин да няма усложнения за жителите. Инфраструктурата там е извънредно остаряла, в извънредно неприятно положение и на процедура ние не можем да си позволим да отлагаме повече ремонтните действия. Пътните работи, настилките, са по европейски план, тъй че би трябвало да го осъществяваме него доникъде на идната година, с цел да не загубим и финансови средства. Ремонтът се прави за бизнеса и за жителите, които живеят там, тъй че това да бъде една от най-хубавите улици на София ".

От на следващия ден стартира ремонт на северното платно на бул. " Тодор Каблешков " - от улица " Костенски водопад " до бул. " България ". От понеделник ще се ремонтира улица " Николай Коперник ". 

Предстои ремонт и на улица " Първа българска войска ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР