От съвсем скоро София може да се похвали с първата

...
От съвсем скоро София може да се похвали с първата
Коментари Харесай

Галерия на модерното улично изкуство в София

От напълно скоро София може да се похвали с първата си изложба навън. След повече от 6 години работа ни дават опция да се радваме на повече от 10 стени, които внасят цвят и въодушевление в забързаното ни всекидневие. Последните попълнения са стената на, ситуирана в сърцето на кв. " Хаджи Димитър ", на пазара, и тази на Bozko, скрита в задните улички на квартала. Името на изложбата Souls in Walls ( " Души в стените " ) обобщава всичко, което хората, стоящи зад плана, вършат и към което се стремят. За тях е доста значимо изкуството да не е едноизмерно, тъй като най-значимата смяна за тях е тази в съзнанието на хората.

Проектът е осъществен с поддръжката на Столична община и има за цел не просто да " разкраси " старите жилищни здания, само че и да накара всеки забързан минувач да спре за няколко секунди, да забележи хубостта на градския пейзаж, да се почувства по-добре и да се усмихне.

В нашата изложба можете да разгледате част от стените и да се потопите в атмосферата. Моите любимци са творбите на Nasimo. Кои са вашите?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР