От самото начало следя развитието по този казус. В автомобила,

...
От самото начало следя развитието по този казус. В автомобила,
Коментари Харесай

Тука има, тука няма: Демерджиев разкри, че Гешев е пътувал сам в колата

" От самото начало проследявам развиването по този проблем. В автомобила, който е бил обект на това взривяване не е имало членове на фамилията господин Гешев. Бил е самичък, маршрутът е бил нормален. Видях автомобила, има незначителни вреди - дупка във фара.
 
Това съобщи в Народното събрание служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев за случая с атентата против Гешев.
 
" Аз персонално видях автомобила, потърпевш от този гърмеж. Има незначителни вреди по него, които се показват в дупка в единия фар и навлизане на сачма от рикошет в него. Няма никакви други вреди. Видът само че взривното устройство не разрешава ударната вълна или парчета да обхванат в купето на този брониран автомобил ".
 
Вътрешният министър Демерджиев заяви, че данните за привлечения в помощ на следствието израелски специалист са нищожни.
 
" Това което знам и което доближи като информация до мен, е, че този специалист е дошъл същия ден, към час и половина преди да настъпи гърмежът. Каква е повода той да пристигна в България аз не мога да ви кажа, нито какъв е мотивът за неговото посещаване. Не мога да върша и догатки и спекулации в никоя посока. Това са обстоятелствата. Оттам нататък те би трябвало да бъдат изяснени до дъно и всеки да си направиш съответните заключения ".
 
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов назова " шокиращи " данните, изнесени от министър Демерджиев, само че подсети, че към този момент е можело да има постоянен кабинет, а не да бъдат изслушвани служебни министри.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР