От самото начало на предизборната кампания предупреждавам, че социологията, която

...
От самото начало на предизборната кампания предупреждавам, че социологията, която
Коментари Харесай

Контрера: Опровергахме платената социология. ВМРО е в СОС

От самото начало на предизборната акция предизвестявам, че социологията, която се изкарва, е погрешна и заблуждаваща. От ден първи до нощта на изборите по всички информационни канали във водеща позиция се поставяха двама от всичките 22-ма претенденти за кмет на София, а точно Васил Терзиев и Антон Хекимян, като на гласоподавателите услужливо се насаждаше концепцията, че опция на тези двамата няма и не може да има. В другите „ извадки “, които по този начин не получихме отговор какви са, с какъв профил, от къде, в каква възрастова група и така нататък, не фигурираше до последно на никое място. Това споделя в своя позиция общинският консултант от в Столичния общински съвет Карлос Контрера във връзка тиражираните социологии, съгласно които не намираше никаква поддръжка за присъединяване в локалната власт в София, оповестиха от.

За сметка на това Терзиев и Хекимян се „ гонеха “ с разлика от % и малко и аха-аха да се прескочат един различен. Е да, но не, както споделяше един именит български публицист.

Българските жители напълно не се вместиха в стъкмистиката и гласоподаваха, както им сподели съвестта. И вторият стана трети, третият втори, а изстреляният в космоса от същата тази социология от екзитпол-а и паралелното броене с съвсем 40% Терзиев, леко се приземи. И дано прибавим всички тези в борбата не бяха сами. Те се явяват в коалиция – ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ-„ Спаси София “, „ Левицата “-БСП и т.н,

А дребната историческа, бутикова по своята същина, Организация, която се яви още веднъж сама на избори в София - за четвърти следващ път, беше отписаната с лека ръка. Организация с идеали, с обичаи в Общинския съвет на София, с дела и ясна стратегия, която отстоява и осъществя в продължение на изтекли към този момент три и почнал четвърти мандат.

Ще ви кажа и повода за това преднамерено неглижиране – първата и съществена е, че не заплаща за социология. И второ – има вяра в полезностите, които изповядва и има вяра в програмата, която следва. Вярва също по този начин, че в България има хора, които ги изповядват и следват.

По тази причина и ние от в София се явихме сами на локалните избори с ясното схващане против каква пропагандна машина се изправяме. Но и с вярата, че моралът и ясните политики, които следваме ще ни доведат до сполучлив край.

И его резултатът - още веднъж е в общинския съвет на инат на всички, които ни отписваха и ще се бори за ред и сигурност в София!

Социолозите обаче дължат пояснение на българските гласоподаватели за какво ги подведоха.

Дължат им и огромно опрощение.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР