От Райънеър заявиха, че са постигнали споразумение с ирландския

...
От Райънеър заявиха, че са постигнали споразумение  с ирландския
Коментари Харесай

Райънеър постигна споразумение с пилотите си в Ирландия

От Райънеър обявиха, че са " постигнали съглашение " с ирландския профсъюз на водачите. Това може да докара до завършек на стачките, поради които се наложи анулацията на доста полети в Европа.

" Райънеър през днешния ден удостоверява, че през нощта е реализирано съглашение със синдиката ФОРСА и ирландския комитет на водачите, които договарят от името на водачите основани в Ирландия ", написаха от компанията в профила си в Туитър.

Втората най-голяма самолетна компания в Европа се бори с вълненията на личния състав, откогато за първи път призна профсъюзите през декември 2017 година, с цел да отблъсне необятно публикуваните стачки през коледния интервал.

Миналият месец, поради поредици от стачки бяха анулирани 600 полета в Белгия, Ирландия, Италия, Португалия и Испания, засягащи 100 000 пасажери.

След тези събития от " Райънеър " заплашиха да реалокират част от въздушния си флот, основан в този момент в Дъблин, в Полша , което можеше да коства 300 работни места, в това число работата на 100 водачи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР