От Продължаваме промяната ще се регистрират като политическа партия с

...
От Продължаваме промяната ще се регистрират като политическа партия с
Коментари Харесай

От Прокуратурата не възразиха ПП Продължаваме промяната да запази името

От " Продължаваме промяната " ще се записват като политическа партия с това име откакто прокуратурата не възрази на днешното съвещание на съда, заяви БНР. До две седмици се чака и решението на Софийския градски съд.

" Продължаваме промяната " бяха представлявани от Никола Минчев - някогашният ръководител на Народното събрание.

Въпросителната към името отпада, защото беше показан документ, че няма да бъде записана под това име. С тази марка завоюва изборите Йорданов през 2019 година
 Герджиков се тормози от неналичието на опит в „ Продължаваме промяната “
Герджиков се тормози от неналичието на опит в „ Продължаваме промяната “

Той не е оптимист за изкарване на 4-годишно ръководство

Регистрирането на " Продължаваме промяната " от прокуратурата значи, че в случай че съдията по делото не откри някакви други проблеми и в границите на 14-дневния период постанови партията да бъде вписана в регистъра на политическите партии , прокуратурата няма да апелира решението пред Върховния касационен съд. Решението ще влезе в действие незабавно.

Ако се появи проблем с егистрацията от " Продължаваме промяната " имат и " проект Б " - той планува да се яви на предварителните избори на 2 октомври с някоя от партиите мандатоносителки, както го направи на изборите през ноември 2021 година

Никола Минчев сбито разяснява, че диалози с " Демократична България " за общи листи още не са водени. Това най-вероятно ще се случи идната седмица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР